Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

MAT Pas Maran Berjalan Lancar...

Berita drp: MaranDaily Selasa, 20 April 2010

Chenor: PAS Kawasan Maran telah berjaya mengadakan Mesyuarat Agung Tahunan (MAT) kali ke 30 pada hari sabtu lepas di Pondok Lanting, Chenor. Alhamdulillah, Seramail 135 orang perwakilan dan 28 orang Ahli Jatankuasa terlibat.
MAT ini telah dirasmikan oleh Ust Zaharuddin Mohammad yang merupakan Ahli Majlis Syura' Pas Pusat dan merupakan menantu kepada Presiden Pas Tuan Guru Hj Hadi. Dalam amanat beliau, penekanan terhadap kepentingan perjuangan Islam yang tidak bergantung kepada demokrasi. Tetapi, demokrasi merupakan salah satu kaedah untuk meneruskan perjuangan dalam menegakkan Syiar Islam di atas muka bumi ini.
Pelbagai usul telah dikemukan oleh perwakilan dalam memantapkan gerakan perjuangan PAS terutamanya dalam usaha untuk memenangkan PAS dalam PRU13 akan datang.

Semoga Allah memberkati usaha dan perjuangan Ahli-Ahli PAS di seluruh Negara.

marandaily

0 Responses to MAT Pas Maran Berjalan Lancar...

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang