Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

JANGAN TAKUT UNTUK MEMBAWA USUL YANG BAIK...

Berita drp: MaranDaily Jumaat, 16 April 2010

Maran: Sokongan padu rakyat kepada perjuangan PAS dan Pakatan Rakyat kian meningkat. Pelbagai isu-isu penyelewengan yang dilakukan oleh Pimpinan UMNO-BN kian dilihat dan diketahui oleh rakyat.

Dalam usaha untuk memberi kesedaran dan kefahaman kepada rakyat, PAS Kawasan Maran telah melaksanakan pelbagai aktiviti sosial & kebajikan yang mampu memberi banyak manfaat kepada rakyat secara keseluruhannya.

Menurut kenyataan Ahli Jawatankuasa Pas Kawasan Maran, Mohd Shamsuri Hussin ketika ditemui berkata, Pimpinan Pas peringkat cawangan dan perwakilan hendaklah berani membawa usul-usul yang bernas dalam Mesyuarat Agung Kawasan yang berlansung esok bagi menambahbaik mutu dan perjalanan perjuangan PAS yang sedia ada. Menurutnya juga, idea-idea yang datang dari akan umbi sebenarnya mengambarkan kehendak rakyat sebenar dan perlu diambil perhatian oleh pimpinan yang ada.

Oleh itu, pimpinan peringkat cawangan yang bakal bersama esok disarankan agar bersedia dengan hujjah masing masing serta mengutaraakan idea-idea yang baru untuk dijadikan panduan pimpinan kawasan dalam melaksanakan gerak kerja yang mampu memenangkan PAS dan Pakatan Rakyat dalam Pilihanraya ke13 akan datang.

0 Responses to JANGAN TAKUT UNTUK MEMBAWA USUL YANG BAIK...

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang