Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

MANTAPKAN PENGGUNAAN ICT - JICTP PAHANG

Berita drp: MaranDaily Isnin, 12 April 2010

Jengka Pusat: Pas Negeri Pahang melalui Jabatan Pilihanraya Negeri (JPN) dan Jabatan ICT Negeri (JICT) telah menganjurkan Bangkel ICT dalam memperkasakan penggunaan Teknologi maklumat dalam persiapan PRU & PRK akan datang.

Bangkel ini melibatkan MTD-MTD di kawasan Maran, Kuala Krau & Jerantut. Bangkel ini merupakan salah satu usaha PasPahang dalam meningkatkan kemahiran yang sedia ada kepada petugas-petugas ICT dalam Pilihanraya.
Antara Pimpinan PasPahang yang hadir ialah Timbalan 3 Pengarah JPN, Timbalan pengarah JICT, pegawai PasPahang Cik Amirah dan Pimpinan Kawasan.

kru marandaily.cjb.net

2 Responses to MANTAPKAN PENGGUNAAN ICT - JICTP PAHANG

  1. Tanpa Nama Says:
  2. jangan lupa terangkan pada para peserta dan kewajipan bersyukur kerana kerajaan Pahang telah menyediakan kemudahan ICT dinegeri Pahang ini...CELIK IT

     
  3. Tanpa Nama Says:
  4. Alhamdulillah, Syukur dan pujian hanya yang layak adalah kepada Allah, walau bagaimanapun terima kasih kepada pimpinan yang telah melaksanakan tanggungjawabnya. Moga Ikhlas dan tidak meminta2 untuk dipuji, sedangkan mandat yg diberikan oleh rakyat adalah kewajipan yang bakal dipersoaalkan oleh Allah di akhirat nanti.

    Ketua JiCT PasMaran

     

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang