Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

UMNO "PAU" DUIT AHLI...?

Berita drp: MaranDaily Rabu, 20 Januari 2010

SETIAP PENDUDUK KENA BAYAR SAGUHATI RM 3,000 KEPADA CAWANGAN UMNO

Peristiwa syahdu di Kampung Melayu Majidee, Johor Bahru. Puak hina dari kelompok Datuk Shahrir Abdul Samad, Ahli Parlimen dan juga Ketua Bahagian UMNO Johor Bahru.

Seorang ahli 'power' UMNO Bahagian Johor Bahru berkata kepada penduduk yang diarahkan berpindah kerana tapak rumah meraka akan diambil oleh kerana pembangunan.
" Pakcik, pemaju bersetuju memberikan RM18,000.00. Oleh kerana UMNO telah banyak berjasa, RM3,000.00 diambil dari setiap penduduk sebagai saguhati kepada cawangan UMNO ".
"Jika pakcik tidak ambil sekarang, bulan depan kami akan ambil lagi RM1,000.00 dan setiap bulan lewat ambil RM1,000.00. Jika pakcik ambil bulan depan duit pakcik tinggal RM14,000.00, begitulah seterusnya ".
Maka lengkaplah sudah slogan UMNO Juara rakyat. Bagi UMNO menipu dan menjahamkan bangsa melayu adalah kewajiban yang perlu diteruskan.
Pencatat ingin mencabar pihak Polis dan SPRM untuk menyiasat dan mencari kesahihan pekara ini. Walaupun kita tahu jika melibatkan UMNO, pihak ini akan tertidur dengan lena.
Jika terdapat 300 penduduk yang dipindahkan maka RM900,000.00 bakal dilanunkan oleh UMNO Johor Bahru.

0 Responses to UMNO "PAU" DUIT AHLI...?

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang