Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

"CHIN PENG LAYAK DIHUKUM MATI SEBAGAI PENGKHIANAT"

Berita drp: MaranDaily Sabtu, 26 Disember 2009


Menurut kenyataan Ahli Parlimen Kulim Bandar Baru, Zulkifli Noordin, Chin Peng telah melakukan pembunuhan beramai2 semasa di menjadi Ketua Parti Komunis Malaya. Kesalahan yang dilakukan oleh Chin Peng tidak dapat dimaafkan ladi malah hukuman yang paling sesuai ialah hukuman bunuh.


Masih terdapat segelintir rakyat Malaysia yang menyokong kepulangan Chin Peng ke Malaysia dan golongan ini dianggap sebagai golongan yang buta sejarah dan tidak sensitif terhadap kekejaman yang telah dilakukan oleh Chin Peng.

Chin Peng bukan Komunis dalam konteks ideologi, tetapi dia adalah pengganas yang telah melakukan keganasan yang tidak berperi kemanusian terhadap rakyat Malaysia. Antara yang terbunuh ialah Ketua Polis Perak, pemandunya, penduduk cina Kg Bacam Ipoh dan ramai lagi.

Sebagai rakyat Malaysia kita seharusnya menolak sekeras-kerasnya kedatangan Chin Peng dan mengharapkan agar kerajaan Malaysia membawa kes kekejaman Chin Peng ke muka pengadilan agar mendapat hukuman yang setimpal dengan kezalimannya.

0 Responses to "CHIN PENG LAYAK DIHUKUM MATI SEBAGAI PENGKHIANAT"

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang