Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Sambutan 10 tahun Jabatan ICT Pas Pusat Mantapkan PAS

Berita drp: MaranDaily Ahad, 8 November 2009

Shah Alam (8.11.09): Jabatan ICT Pas Pusat telah mengadakan Majlis Sambutan 10 Tahun Jabatan ICT Pas Pusat (JITP) bertempat di Hotel Quality Shah Alam dengan dihadiri oleh semua pimpinan Jabatan ICT Negeri-negeri.

Tuan Guru Haji Hadi Awang selaku Presiden PAS telah merasmikan Majlis tersebut serta menyampaikan amanatnya kepada pimpinan ICT Pusat dan negeri agar berganding bahu dalam melancarkan usaha dakwah dan perjuangan untuk menegakkan Syiar Islam.

Beliau juga menyarankan agar semua pimpinan ict agar melipat gandakan usaha dalam ilmu ict agar dapat melawan musuh-musuh dalam perjuangan serta memberi kesedaran dan ilmu berkenaan ict kepada masyarakat di negara ini.

Antara pimpinan lain yang hadir ialah Timbalan Presiden YB Nasaruddin Mat Isa, Mahfuz Omar, Dato' Mustafa Ali, Dr Hassan Ali, Ust Abd Ghani Shamsuddin dan beberapa orang lagi pimpinan Pas Pusat.
Pas Negeri Pahang diwakili oleh Pimpinan Jabatan ICT Pas Pahang iaitu Pengarah JICT Roslin Bakar, Timbalan Pengarah Mohd Shamsuri Hussin, AJK Ramli & Shamsul.

Pengarah & Timbalan JiCT Pas Pahang bergambar kenangan bersama Ketua Lajnah ICT Pusat Ust Abd Ghani Shamsuddin.


0 Responses to Sambutan 10 tahun Jabatan ICT Pas Pusat Mantapkan PAS

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang