Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Kuliah Maghrib Pas Caw. Bukit Kening - ReXtive

Berita drp: MaranDaily Selasa, 20 Oktober 2009

Chenor: Pas Cawangan Bukit Kening menjemput semua ummat Islam untuk bersama-sama memeriahkan dan menambahkan ilmu yang telah tersedia ada dalam majlis Ilmu iaitu Kualiah Maghrib Mingguan Pas Cawangan bukit kening yang akan dimulakan pada 21 Okt 2009 (Rabu).

Majlis ini akan dimulakan dengan solat Maghrib berjemaah dan diikuti kuliah. Selepas solat Isyak, jamuan turut disediakan.

Ketua Pas Caw. Bukit Kening, Mohd Shamsuri Hussin berkata, " Kuliah di cawangan ini terlah terhenti seketika sejak bermula ramadhan kerana memberi peluang kepada ahli jemaah untuk menjalankan ibadah khusus iaitu solat terawikh dan lain-lain ibadah. Oleh itu, dengan adanya kuliah maghrib secara mingguan ini akan mengeratkan jemaah bukit kening serta meningkatkan kefahaman jemaah tentang ibadah dan perjuangan Islam."

Disediakan oleh:

0 Responses to Kuliah Maghrib Pas Caw. Bukit Kening - ReXtive

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang