Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Presiden PAS

Berita drp: MaranDaily Rabu, 21 Oktober 2009


Semalam 20 Oktober, adalah ulangtahun kelahiran Tuan Guru Presiden PAS, Dato' Seri Haji Abdul Hadi Awang yang ke 62. Semoga Tuan Guru sentiasa dalam rahmat Allah s.w.t dan diberi kekuatan untuk terus memimpin perjuangan Islam melalui Parti Islam SeMalaysia (PAS).

Memang berat benar beban yang ditanggung oleh Tuan Guru mutakhir ini kerana PAS dan Pakatan Rakyat telah diberi amanah untuk mentadbir sebahagian negeri di Semenanjung Malaysia.

Semoga Tuan Guru dapat menjaga kesihatan dengan baik agar sentiasa bertenaga untuk memimpin kami.

Harapan kita semoga BN dan rakan kongsinya dapat kita talqinkan seberapa segera yang boleh. Ya Allah, perkenankanlah.

Disediakan oleh:

0 Responses to Selamat Ulang Tahun Kelahiran Presiden PAS

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang