Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

17.08.09 Pelancaran Laman Web Kawasan Maran

Berita drp: MaranDaily Khamis, 30 Julai 2009

CERAMAH AHLAN YA RAMADHAN & PELANCARAN LAMAN WEB PAS KAWASAN MARAN
Maran: Pentas Ceramah Pas Kawasan Maran bakal digegarkan dengan kehadiran Ustaz Ghani Samsuddin yang akan menyampaikan ceramahnya pada 17.08.09 (Isnin - Mlm) serta melancarkan Laman Web Rasmi Pas Kawasan Maran.

Ustaz Ghani merupakan tokoh Ulama' yang sangat tersohor di negara kita kerana beliau merupakan seorang Alim yang mahir dalam bidang agama dan ICT.

Dengan kemahiran beliau dalam bidang ICT banyak membantu PAS Pusat dalam memantapkan ICT Pas Pusat selaras dengan perkembangan teknologi masa kini.

Oleh itu, muslimin/muslimat dijemput untuk mengadirkan diri bersama keluarga ke majlis ceramah tersebut terutamanya mendapatkan amanat dan ilmu yang akan disampaikan.

Untuk maklumat lanjut, boleh berhubung dengan SUK.


post by Ketua Lajnah ICT PasMaran

0 Responses to 17.08.09 Pelancaran Laman Web Kawasan Maran

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang