Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Gotong Royong Perdana - Markas Kaw. Maran

Berita drp: MaranDaily Rabu, 29 Julai 2009

Maran (28.07.09): Mesyuarat Jawatankuasa Induk Program Ceramah Ahlan Ya Ramadhan & Pelancaran Laman Web PasMaran memutuskan untuk mengadakan GOTONG ROYONG PERDANA yang melibatkan semua ahli pas di Kawasan Maran pada 8 Ogos 2009 (SABTU) pada jam 8.00pg.

Gotong royong ini melibatkan pembersihan kawasan serta membuat persiapan untuk ceramah yang akan dianjurkan pada masa terdekat dan akan dimaklumkan nanti.

Oleh itu, ahli jemaah diminta untuk membawa peralatan gotong royong seperti mesin rumput, parang dan lain-lain difikirkan perlu.

Progran ini akan diketuai oleh En. Samad selaku JK Persiapan Tempat & Kebersihan tempat ceramah.

InsyaAllah minum pagi disediakan....

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi SUK 09-2986417

Wassalam...

Ketua LiCT PasMaran'09

0 Responses to Gotong Royong Perdana - Markas Kaw. Maran

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang