Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Syukran Jaziela - Lajnah ICT MARAN 2009/2010

Berita drp: MaranDaily Khamis, 25 Jun 2009

Assalamualaikum w.b.t.
Alhamdulillah kerana 23.06.09 (Selasa) jam 9.45mlm, Lajnah ICT PAS Maran telah berjaya dijalankan dengan sokongan padu daripada beberapa orang wakil cawangan yang terpilih.
Sehubungan itu, ana selaku Ketua Lajnah ICT PAS Maran mengucapkan berbillion terima kasih kepada Timbalan (Abd Latif), Setiausaha (M.Khairul), Bendahari (Sazali) dan AJK (Rohisham & Abd Samad) kerana telah meluangkan masa untuk berbincang serta bersama-sama dalam saf pimpinan untuk memajukan jemaan terutamanya bagi mengatur perancangan dan aktiviti yang bakal dilaksanakan. Mesyuarat ini telah dijalankan di Bilik Mesyuarat PAS Kawasan Maran, Embun.
Sehubungan itu, ana berharap sahabat2 semua dapat memberi idea untuk kita sama2 bangunkan Laman Web & Blog Kawasan yang lebih berinformasi serta menjadi salah satu wadah dalam menjalankan dakwah Islamiah.
Walau bagaimannapun, Lajnah ICT juga bersedia dan sentiasa terbuka menerima pandangan, teguran dan saranan daripada semua pihak agar apa yang dirancang akan lebih baik dan lebih bermanfaat kepada ahli di Maran dan umumnya seluruh dunia.
Wassalam,
Shamsueri

0 Responses to Syukran Jaziela - Lajnah ICT MARAN 2009/2010

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang