Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Seminar Pengurusan Organisasi PAS Cawangan - Maran

Berita drp: MaranDaily Isnin, 22 Jun 2009

Maran; Ke arah memantapkan organisasi PAS peringkat Cawangan dan Kawasan Maran, satu seminar Pengurusan Organisasi telah diadakan pada 20 jun 2009 (SABTU) bertempat di Dewan Chalet Maran. Seminar ini disertai oleh 39 cawangan yang berada dalam kawasan Maran.


Penceramah yang dijemput adalah Ketua lajnah Politik & Latihan PAS Negeri Pahang dengan memberi tumpuan kepada pemantapan pengurusan organisasi di semua peringkat terutamanya peringkat cawangan mengikut perlembagaan Pas.

Seminar ini telah dirasmikan oleh Ustaz Ramli selaku Timbalan YDP Pas Kawasan Maran. Dalam ucapannya, beliau telah menekankan bertapa pentingnya sikap kerjasama antara ahli jawatankuasa peringkat cawangan bersatu padu dalam memantapkan organisasi agar memberi kesan langsung kepada kepimpinan peringkat kawasan agar lebih mantap.

Beliau juga mengharapkan agar Ketua, Timbalan, Setiausaha dan Bendahari memainkan peranan penting dalam menguruskan organisasi peringkat cawangan agar cawangan yang mantap akan melahirkan Kawasan yang kukuh serta memberi kemenangan kepada perjuangan Islam di peringkat negari.

Doa dan harapan PAS Maran, agar pimpinan2 yang datang ke seminar tersebut membuat suatu perubahan ke arah peningkatan kualiti serta lebih komitmen dalam meralisasikan impian perjuangan PAS untuk menjadikan Malaysia negara Islam.

Takbir 3x

Allahukhbar 3x

0 Responses to Seminar Pengurusan Organisasi PAS Cawangan - Maran

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang