Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

TAQWIM RAMADHAN 1431H PASMARAN...

Berita drp: MaranDaily Ahad, 18 Julai 2010

Kg Embun: Pas Kawasan Maran melalui Lajnah ICT dengan kerjasama Bendahari Kawasan telah menerbitkan Taqwim Ramadhan PasMaran 1431h.

Menurut Ketua Lajnah ICT Mohd Shamsuri, Taqwim ini diterbitkan bertujuan mencari dana tambahan kepada Tabung PasMaran bagi menampung pelbagai perbelanjaan semasa dan menampung pelbagai aktiviti kemasyarakan yang dilaksanakan oleh Dewan-dewan dan lajnah-lajnah.

Taqwim PasMaran dijangka akan berada di pasaran pada minggu hadapan dan boleh dijadikan panduan kepada Ahli PAS serta ummat Islam yang berada di zon 3.

Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan maklumat lanjut/ berminat untuk menjadi agen boleh menguhungi Ketua Lajnah ICT di talian 013-9815518 atau Pejabat Pas Kawasan 09-2986417 ikhwan (SUK).

Segala sumbangan dan sokongan daripada sahabat-sahabat semua diucapkan terima kasih yang tidak terhingga. Semua rezeki yang kita gunakan/ labur kepada perjuangan untuk menegakkan Islam akan mendapat keberkatan dan dilipatgandakan oleh Allah.

2 Responses to TAQWIM RAMADHAN 1431H PASMARAN...

 1. Tanpa Nama Says:
 2. RM5 je, Murah,
  Sumbangan kita kepada Pas kawasan pasti diberkati Allah
  Setia menunggu>>>

  Mujahidin Chenor

   
 3. Tanpa Nama Says:
 4. InsyaAllah,,
  Malam ni taqwim ramadhan pasmaran akan diedarkan...
  yang berminat boleh hubungi pejabat kawasan atau lajnah ict...

  Shamsueri@lajnah ict pasmaran

   

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang