Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

JK Pemantau RTD PasMaran

Berita drp: MaranDaily Isnin, 3 Mei 2010

Pas Kawasan Maran telah meluluskan untuk membentuk Jawatankuasa Khas Pemantau Draf Pembangunan Tempatan yang dikeluarkan oleh Kerajaan UMNO-BN Pahang melalui Majlis Daerah Maran.

Mesyuarat AJK Pas Maran telah sebulat suara melantik Mohd Shamsuri Hussin sebagai Pengerusi JK Khas tersebut yang dianggotai 5 orang AJK Kawasan iaitu Ketua Dewan Muslimat, Ustazah Azizah, Ketua Lujnah Ekonomi Hj Mohd Nor, Ketua Penerangan Tn Hj Modh Nor Salleh, Ketua Lujnah Alam Sekitar & Perumahan Saharuddin dan Ustaz Razali.

Dalam masa terdekat, JK ini akan membuat rombongan ke Pejabat Majlis Daerah Maran bagi menilai secara detail berkenaan RTD yang dirancang agar penyalahgunaan dan pengekspoitasian tidah wujud.

Dengan kewujudan JK Khas, dapa memberi persepsi positif kepada penduduk Maran bahwa Pas Kawasan Maran sentia mengambil berat terhadap semua isu dan perkara yang berlaku di sekitar Maran. Cuma, apabila melibatkan perancangan jangka panjang, ia memerlukan kajian yang terperinci.

ibnuhussin

2 Responses to JK Pemantau RTD PasMaran

 1. Tahniah!!! bakal pimpinan masa akan datang. semoga berjaya dalam semua bidang yang diceburi.

   
 2. Tanpa Nama Says:
 3. Terima Kasih...

  Semoga Allah senaraikan kita semua di kalangan Pejuang2 yang ingin menegakkan Agama Islam...

  Ibnuhussin

   

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang