Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

WEB PAS MARAN BERWAJAH BARU...

Berita drp: MaranDaily Khamis, 11 Februari 2010

Pas Kawasan Maran melalui Lajnah ICT Pas Kawasan telah meningkatkan kualiti dan rekabentuk Laman Web Rasmi Pas Kawasan Maran selaras dengan perkembangan semasa.

Menurut Ketua Lajnah ICT PasMaran, tugasan yang diberikan kepada Setiausaha LiCT iaitu Ust. Ikhwan untuk mengurus dan menyelenggara Laman Web ini adalah bertujuan menyalurkan pelbagai maklumat semasa yang benar dan terus kepada rakyat tanpa rasa takut kepada desakan dan ugutan pihak musuh dalam politik.

Pas Maran akan menganjurkan pelbagai aktiviti-aktiviti dalaman dan melibatkan masyarakat di kawasan Maran dalam usaha menawan Maran serta mengubah lanskap politik setempat kepada berteraskan Islam.

Ibnuhussin5

0 Responses to WEB PAS MARAN BERWAJAH BARU...

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang