Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

SAYA KATAK ISTIMEWA, KATAK EMAS - IBRAHIM ALI

Berita drp: MaranDaily Isnin, 8 Februari 2010


Kalau sekilas pandang, memamng nampak lebih kurang sama, kalau pandang abnyak kali baru nampak macam... tapi, katak tu binatang... Ibrahim ali tu apa...?

Mengikut temubual Ibrahim Ali dengan wartawan sinar 1245, beliau ada menyatakan bahawa "saya bukan sebarangan katak. Dia orang tu katak tiada kelas. Saya katak istimewa, saya katak emas. Katak emas selalu jadi perhatian, tidak macam katak gemuk atau akat puru".

Ini jelaslah bahawa Ibrahim Ali adalah "katak". Tak kiralah katak apa, puru ke... pisang ke... tapi kalau dah nama katak tu... memang banyak masalah. Masalah kat makhluk2 yang tak sukakan katak.

Apa yang pasti, Katak yang berjalan sebenarnya katak yang paling tak boleh dipercayai, malah rakyat Kelantan, khususnya Pasir Mas sudah tidak percayakan "Katak Emas" lagi sebagai YB. Kalau boleh, katak tersebut kembali kepada kehidupan & spesisnya sahaja agar tidak mengganggu keharmonian rakyat Kelantan & dunia umumnya.

ibnuhussin5

1 Responses to SAYA KATAK ISTIMEWA, KATAK EMAS - IBRAHIM ALI

  1. Tanpa Nama Says:
  2. jual je katak ni kat china, dok malaysia menyusahkan je,

     

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang