Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

PAS Pahang - Kerajaan Pahang Menunggu 2012

Berita drp: MaranDaily Ahad, 27 Disember 2009

Temin, Jerantut: Dalam memperkasakan parti Pas Negeri Pahang serta memenangi Pilihanraya ke13 akan datang, Pas Negeri Pahang melalui Setiausaha Badan Perhubungan Pas Negeri Pahang iaitu Ustaz Roslan Zainal Al-Ahmadi telah merancang pelbagai aktiviti dan program yang mampu memperkasakan dan memantapkan jentera PR.


Dalam ucapannya di Temin, Jerantut, beliau memberi semangat kepada semua pimpinan yang datang agar bersabar dan teruskan perjuangan samada di barisan depan atau di sebalik tabir agar mencapai matlamat PAS Pusat untuk menukar pentadbiran kerajaan Pahang daripada ditaktor UMNO-BN kepada Kerajaan Berkebajikan PAS.

Beliau juga mengatakan bahawa, Pas Negeri Pahang merupakan Kerajaan Menunggu selepas PRU13 akan datang memandangkan indeks petunjuk mengambarkan rakyat di negeri ini telah muak dan bosan dengan penipuan dan kerakusan kerajaan pimpinan DS Adan terutamanya dalam menguruskan amanah dan harta rakyat.

Malah sehingga kini, kerajaan UMNO-BN Pahang menghadapi saman melebihi 1 Bilion dan ini mengambarkan bahawa busuknya UMNO-BN tidak dapat dikawal lagi. Rakyat Pahang hari ini lebih sensitif dengan isu2 ini dan akan membuat perubahan dalam PRU13 akan datang.

Bangkitlah wahai Pemimpin Pas di semua peringkat. Bangkitlah dengan Syiar Islam. Allah pasti bersama dengan pejuang2 Agama Allah.

Sumber: Lajnah ICT PasMaran


0 Responses to PAS Pahang - Kerajaan Pahang Menunggu 2012

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang