Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

KULIAH TGH BAQI KIAN DAPAT SAMBUTAN...

Berita drp: MaranDaily Selasa, 29 Disember 2009


Chenor: Untuk menyebarluaskan dakhwah dan info Islam, Pas Kawasan Maran melalui Lajnah ICT telah menerbitkan koleksi VCD Kuliah2 yang disampaikan oleh Tuan Guru Haji Md Baqi Othman yang dijalankan di Pondok Lanting setiap isnin (selepas solat Maghrib).

Sambutan dan kehadiran jemaat ke kuliah mingguan tersebut kian meningkat terutamanya di kalangan golongan pemuda di sekitar Chenor. Dengan pengalaman dan Ilmu yang banyak, Tuan Guru sering dijemput ke merata tempat untuk menyampaikan ceramahnya.

Muslimin/muslimat sekeluarga yang mempunyai kelapangan masa, dijemput untuk bersama2 dalam majlis Ilmu ini. Sekaran Tuan Guru mengajar bab Sifat 20 yang dikupas dengan lebih terperinci dan memberi kefahaman yang jelas kepada jemaah.

Sumber: Ibnu Hussin

0 Responses to KULIAH TGH BAQI KIAN DAPAT SAMBUTAN...

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang