Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Bersama Pas Maran di Facebook...

Berita drp: MaranDaily Ahad, 29 November 2009

Maran: Pas Kawasan Maran melalui Lajnah ICT (LiCT PasMaran) telah berdaftar di facebook terutamanya bagi memudahkan ahli pas dan umum untuk berinteraksi terus dengan Pas Maran melalui Jawatan Kuasa Lajnah ICT.

Selain itu, LiCT PasMaran dapat memaparkan koleksi gambar-gambar aktiviti semasa samada di Peringkatan AJK Kawasan, Lajnah2, Dewan2, dan Cawangan2 yang dihadiri oleh wakil Kru Wartawan LiCT Pas Maran untuk dikongsi bersama.

Antara koleksi gambar terbaru dalam facebook ialah Majlis Korban di Kg Bok Bok pada 29.11.09.

Bagi sesiapa yang telah memiliki facebook, bolehlah meng'invite' pasmaran lict supaya segala komunikasi dapat dijalankan dengan lebih baik dan lancar.

Segala kesulitan bolehlah hubungi LiCT PasMaran memalui email pasmaran@ymail.com.

0 Responses to Bersama Pas Maran di Facebook...

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang