Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Seminar ICT Maya Blog -JAPEN Dapat Sambutan

Berita drp: MaranDaily Sabtu, 24 Oktober 2009

Temerloh (24.10.2009): Pas Negeri Pahang melalui Jabatan Penerangan Pas negeri Pahang (JAPEN) telah menganjurkan Seminar Maya ICT- Blog bertempat di Dewan Seminar BPPNP. Majlis ini bermula jam 8.30pg dan berakhir jam 5.00ptg.

Antara peserta seminar adalah dikalangan JK Penerangan Kawasan dan JK ICT Kawasan. Majlis ini telah dirasmikan oleh Setiausaha Perhubungan Pas Pahang iaitu Ustaz Roslan.
Peserta telah diberi penerangan berkenaan dengan cara pembinaan laman blog peribadi dan kawasan masing2. Selain itu, peserta juga mendapat penjelasan berkenaan etika bloggers agar tidak tersasar daripada landasan syariat.

Pas Kawasan Maran melalui Lajnah ICT Pas kawasan telah menghantar wakilnya yang terdiri daripada Ketua lajnah Shamsuri, Latif, Rohisham, Hafiz dan Razi.

Sekian.

Disediakan oleh:0 Responses to Seminar ICT Maya Blog -JAPEN Dapat Sambutan

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang