Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Tahlil Perdana Pas Negeri Pahang - Temerloh

Berita drp: MaranDaily Selasa, 15 September 2009

Temerloh (14.09.2009): Kehadiran Ramadhan yang penuh dengan keberkatan. Di awalnya penuh dengan keRahmatan, pertengahannya dilimpahi keampunan dan diakhirnya kebebasan daripada api neraka.

Pas Negeri Pahang melalui pejabat Perhubungan Pas Negeri Pahang yang teletak di Temerloh telah menganjurkan Majlis Iftar Jama'ie dan dihadiri oleh wakil-wakil Pas Kawasan. Manakala kuliah Ramadhan telah disampaikan oleh Pesuruh Jaya Pas Pahang iaitu Ustaz Tuan Ibrahim Tuan Man.

Sambutan amat menggalakkan. Manakala solat terawih dijalankan di Surau Darul Izzah Seberang Temerloh.

0 Responses to Tahlil Perdana Pas Negeri Pahang - Temerloh

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang