Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Jamuan Amal Pasti & Kaffah Barakah - Maran

Berita drp: MaranDaily Sabtu, 15 Ogos 2009

Maran: Atas usaha dan perancangan pasti Al-Barakah, Maran, semalam 14/08/09 jam 8.00mlm telah berlansung Jamuan Amal bertempat di Kefe Padang Golf Maran dengan tujuan untuk memungut dana bagi menampung perbelanjaan harian pasti.
Terdapat dua persembahan iaitu Nasyid Pasti Al-Barakah dan Pusat Tahfiz Darul Fikri. Persembahan yang sangat baik dan menambahkan semangat hadirin untuk menjamu selera.

Majlis tersebut telah dirasmikan oleh Ustaz Khairu Azmi bin Ismail selaku Ketua DPP Kawasan Maran. Sedikit tazkirah yang penuh dengan isi dan makna. Alhamdulillah, ia dapat dijadikan pengajaran dan panduan kepada hadirin.

Kumpulah Nasyid Darul Fikri

Sambutan yang sangat menggalakkan sehingga meja yang disediakan tidak mampu menampung kehadiran dermawan dan peserta.

Semoga majlis seperti ini dijadikan program tahunankerana secara lansung dapat membantu meringankan beban pihak pengurusan pasti untuk menampung perbelanjaan hariannya.
Antara pimpinan kawasan yang datang ialah Ketua Penerangan Tn Hj Mohd Nor Salleh, AJK Kaw. En. Samad, Ketua Lajnah ICT Shamsuri dan beberapa orang AJK Pemuda Kawasan.
Alhamdulillah dan tahniah diucapkan kepada penganjur. Moga Allah memberkati majlis tersebut.
Sekian,
Sumber: Ketua Lajnah iCT PasMaran

0 Responses to Jamuan Amal Pasti & Kaffah Barakah - Maran

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang