Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Al-Fatihah untuk Roh Pak Ucup Felda Sg Nerek...

Berita drp: MaranDaily Rabu, 19 Ogos 2009

Maran (20.08.09): Ketua Lajnah iCT bersama TYDP Ustaz Ramli dan Hj Fatah telah membuat kunjungan ziarah ke rumah Allahyarham Pa Ucup di Felda Sg Nerek. Kehadiran kami disambut oleh Pimpinan Kawasan, Pimpinan Cawangan dan ahli keluarga arwah.

Alhamdulillah kami bersama2 bersembahyang jenazah pada puku 12.++tgh. Jenazah dikebumikan di tanah pekuburan yang berhampiran rumah arwah.

Al-fatihah,
Moga roh arwah dicucuri rahmat oleh Allah serta tergolong daripada orang2 yang beriman.

Salam Takziah untuk keluarga arwah.

Shamsueri LiCT

0 Responses to Al-Fatihah untuk Roh Pak Ucup Felda Sg Nerek...

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang