Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

15 ORANG PETUGAS MAHIR KE GALAS...

Berita drp: MaranDaily Khamis, 28 Oktober 2010

Maran: Pas Kawasan maran melalui Jentera Pilihanraya Pas Kaw. Parlimen Maran akan menghantar 15 orang petugas mahir bagi membantu dan memberi sokongan kepada petugas-petugas PAS di DUN Galas pada 30 Okt 2010 sehingga 4 Nov 2010.

JPrK Pas Maran yakin bahawa PAS akan kekal di Dun Galas memandangkan terdapat pelbagai isu dan masalah yang dihadapi oleh UMNO-BN tidak dapat diselesaikan dengan baik. Malah, pelbagai penyelewengan demi penyelewengan terbongkar dan diketahui rakyat menjelang hari pembuangan undi yang akan berlaku pada 4 Nov 2010 nanti.

"Petugas Mahir yang dihantar oleh JPrK adalah yang terpilih dan akan menimba sebanyak mungkin ilmu daripada petugas-petugas PAS Kelantan yang sememangnya berpengalaman dalam selok belok pilihanraya" kata Setiausaha JPrK Parlimen Maran kepada MaranDaily.

JPrK telah menghantar petugas ke beberapa siri simulasi PRK yang dianjurkan oleh JPN PAS Pahang dan berkeyakinan mampu mengerakkan segala tenaga dalam menguasai pengundi dalam PRK atau PRU yang boleh berlaku pada bila-bila masa.

Moh rakyat Pahang, kita buat perubahan dalam PRU 13 akan datang, kita lihat kemampuan Pakatan Rakyat mentadbir Pahang. Perbezaannya akan jelas ketara. Jika lebih baik daripada sekarang, kita teruskan dalam PRU yang akan datang. Kalau lebih teruk, gunalah hikmah anda. Sesungguhnya, sesiapa yang bersama-sama Islam, pasti mendapat Rahmat dan Perlindungan Allah dengan mendapat keamanan dan kesejahteraan daripada Allah di dunia dan Akhirat.

Undilah PAS & PR untuk keamanan sejagat.

MaranDaily

1 Responses to 15 ORANG PETUGAS MAHIR KE GALAS...

  1. IBU RISKA Says:
  2. jika anda butuh nomor togel atau minyak penarik dan tuyul atau pesugihan silahkan hubungi nomor 085-316-106-111 mbah rawa gumpala atau buka blog mbah rawa gumpala disini http://situsmbahrawaire.blogspot.com

     

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang