Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

BANGKEL MEMPERKASAKAN W EB - JITP

Berita drp: MaranDaily Ahad, 10 Januari 2010

Jabatan ICT DMPP dengan kerjasama Jabatan ICT Pas Pusat telah menganjurkan Kem Memperkasakan Web bagi semua pimpinan Pas Negeri dalam meningkatkan kecekapan pengurusan Laman Web dan menguasai ilmu teknologi maklumat.
Pas Negeri Pahang telah menghantar 10 orang wakil dan terdiri daripada Jabatan ICT PasPahang & JAPEN. Peserta Negeri Pahang juga merupakan peserta teramai. Sambutan sangat menggalakkan dan pelbagai ilmu2 baru dan canggih diperkenalkan kepada peserta untuk diaplikasikan di seluruh negeri.

Sumber: Shamsuri LiCT PasMaran

0 Responses to BANGKEL MEMPERKASAKAN W EB - JITP

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang