Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Opersi Bantuan Banjir Di Ulu Luit - Pas Kaw. Maran

Berita drp: MaranDaily Isnin, 7 Disember 2009

Maran: Jawatan Kuasa Bantuan Banjir Pas Kawasan Maran bersama Unit Amal Malaysia, maran telah melancarkan operasi bantuan banjir pada 6 Dis 2009 di Perkampungan Ulu Luit. Operasi ini melibatkan JK Bantuan Banjir Pas Kawasan Maran, Ahli Pas Maran, Unit Amal Maran, dan penduduk sekitar.
Antara aktiviti yang dilakukan ialah membersih rumah penduduk sekitar yang terkena banjir serta melakukan gotong royong di sekitar rumah.
Pas Kawasan Maran telah bersedia dari awal lagi dengan bantuan Unit Amal akan membantu sepenuhnya kepada semua mangsa banjir yang berada di sekitar Daerah Maran dan umumnya terutamanya untuk bantuan tenaga, kewangan, makanan dan sebagainya. Segala bantuan boleh dimaklumkan ke pejabat Pas Kawasan Maran untuk tindakan lanjut.


Sumber:
Unit Wartawan Lajnah ICT PasMaran

1 Responses to Opersi Bantuan Banjir Di Ulu Luit - Pas Kaw. Maran

  1. syabas...pemuda pas boleh diharapkan utk membantu rakyat yg memerlukan..
    kepantasan bertindak dikagumi

     

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang