Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Kem Bina Insan Nisa' Kawasan Maran di Lanting, Chenor

Berita drp: MaranDaily Jumaat, 11 Disember 2009

Chenor: Nisa' Kawasan Maran telah menganjurkan Kem Bina Insan Nisa' untuk remaja muslimat pada 10-11 Dis 2009 bertempat di Pondok Lanting, Chenor, Pahang.Antara pengisian ialah perbentangan secara berkumpulan berkenaan bab aurat, aqidah, qimullai dan diselingkan dengan ceramah oleh Ust Haris dan beberapa orang lagi penceramah terpilih.

Sambutan amat menggalakkan dan dihadiri oleh anak2 ahli jemaah yang berada di sekitar Daerah Chenor. Nisa' Maran Mengucapkan berbanyak terima kasih kepada semua yang memberi sokongan.

Laporan: Lajnah ICT PasMaran

0 Responses to Kem Bina Insan Nisa' Kawasan Maran di Lanting, Chenor

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang