Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Bengkel Blog untuk AJK Kaw. Maran

Berita drp: MaranDaily Jumaat, 30 Oktober 2009

Maran: Pas Kawasan Maran melalui Lajnah ICT Pas Maran akan menganjurkan kursus membina blog pada 3.11.09 (selasa- 9.00mlm) bagi AJK Kawasan terutamanya dalam menyahut cabaran di era penyebaran maklumat melalui alam maya.

Kursus ini juga bertujuan memberi pendedahan dan penerangan berkenaan dengan kepentingan blog dalam penyebaran maklumat semasa, isu2 semasa dan menyerang balik musuh2 cyber dalam perjuangan untuk menegakkan Syiar Islam di Malaysia dan muka bumi ALlah.

Oleh itu, Ketua Lajnah ICT menyarankan agar semua AJK Kawasan yang belum mempunyai laman blog sendiri akan menyertai bengkel ini serta berusaha memberi penerangan dan maklumat yang benar dan nyata kepada umum bagi menghadapi persiapan Pilihanraya ke 13 akan datang.

Dalam masa terdekat juga, LiCT juga merancang untuk mengadakan bengkel blog bg wakil-wakil cawangan agar ahli2 yang berada di kg dan pendalaman mendapat meklumat terus daripada pimpinan dan menjadikan masyarakat yang celik teknologi terkini.

Segala pertanyaan bolehlah hubungi Ketua LiCT Shamsuri 013-9815518/019-9997704

0 Responses to Bengkel Blog untuk AJK Kaw. Maran

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang