Selamat Datang..Mulakan membaca dengan بِسْمِ اﷲِالرَّحْمٰنِ الرَّحِيْم -Segala tulisan dalam blog ini adalah hasil dari pandangan dan pemikiran saya semata-mata. Segala kerosakan atau gangguan emosi semasa melayari blog ini adalah tanggungjawab pihak pembaca sendiri..Terima Kasih. Ibnuhussin@pas.org.my
"Tuan Maktar Hashim menjadi Pengarah Jabatan ICT Pas Pahang baru - PasPahang | Ambil Pengajaran daripada Kekalahan PRK Galas - PasMaran | Penguasaan ICT mampu lonjakkan undi PAS - SU JiCT PasPahang| Jangan jadi pejuang pengecut | Blog PasMaran bukan lidah rasmi Pas Kaw. Maran - ibnuhussin | UMNO Bakal Tumbang di Tenang - SU JiCT PasPahang

Ceramah UMUM - Sg Gau, Temerloh

Berita drp: MaranDaily Selasa, 28 Julai 2009

30-07-09 (Khamis - Malam): Ceramah Umum akan diadakan di Markas Pas Caw. Sungai Gau, Temerloh.

Antara penceramah yang akan bersama pada malam tersebut ialah Ustaz Nasaruddin Hassan At-Tantawi (Ketua DPP Pusat) dan Ustaz Suhaimi Saad (Ketua DPP Pahang)

Muslimin/muslimat sekeluarga dijemput hadir untuk mendapatkan maklumat terbaru berkenaan dengan isu-isu semasa dan perkembangan terbaru tentang perjuangan Pas di peringkat negeri dan pusat.

Wassalam,

drp: Shamsuri LiCT Maran

0 Responses to Ceramah UMUM - Sg Gau, Temerloh

Catat Ulasan

e-mutawwif (panduan haji & umrah):

Himpunan Bersih 2.0:

Himpunan Bersih 2.0:

02 Hari, 01 Jam, 16 Minit, 40 Saat lagi ke 09/07/2011 jam 2.00PM

Masa Untuk berubah:

Demi Masa:

RENUNGAN BERSAMA:

"Sebaik-baik isteri ialah mengembirakan suami apabila dilihat, apabila suami memerintah dia patuh dan apabila suami tidak ada di sisinya, dia menjaga kehormatan dirinya dan harta kepunyaan suaminya" Hadis (perawi Ahmad&Nasai)

Web TV (**Auto Channel**)

**TVPas**

Jom Belajar di KIAS:

Jom Belajar di KIAS:
Call/SMS: 019-999 7704

Pautan Laman Pemimpin:


Sahabat Setia:

PAHANGKINI.NET

pahangkini

Jom Bersama Sahabat ICT Pahang